Cleaning Activities

SHL-Kosova ne bashkepunime me Komunen dhe shkollat e Rahovecit sot organziuan aktivitetin per pastrimin e ambientit. Ne fillim kreu i Rahovecit mabjti nje fjalim te shkturer per kete dite dhe me pas nxensit u shperndane neper qytet per te patruar ambientin. Me vone ne Shtepine e Kultures u organizua nje ekspozite me punime e nxenesve per nder te kesaj dite. Ne kete ngjarje u shperndane edhe cmimet per punime me te mira dhe u dhane mirenjohje per mbeshtetsit e kesaj ngjarje.