SHL-kosova

STUDENTS HELPING LIFE
KOSOVA

#AKTIVITETET

Mbledhja e ndihmave per termetin ne Shqiperi

Kursistet e Adobe Ilustrator

Kursistet e Adobe Ilustrator

Mbledhje me vullnetarët

Mbledhje me vullnetarët

Kampanjë vetdijsuese për mos pirjen e duhanit, ‘’SMOKILLS’’

Kampanjë vetdijsuese për mos pirjen e duhanit, ‘’SMOKILLS’’

Dita e Gatimit – ushqime tradicionale (femijet me nevoja te veqanta)

Dita e Gatimit – ushqime tradicionale (femijet me nevoja te veqanta)

Punëtoria për Orientim në Karrierë – Giz – Prizren

Punëtoria për Orientim në Karrierë – Giz – Prizren

Ligjeratë me përfaqësues të zyres ligjore të komunes së Rahovecit

Ligjeratë me përfaqësues të zyres ligjore të komunes së Rahovecit

Sesion informues dhe avokues në lidhje me sfidat rinore në nivelin komunal

Sesion informues dhe avokues në lidhje me sfidat rinore në nivelin komunal

Audicioni për pranimin e grupit të teatrit

Audicioni për pranimin e grupit të teatrit

Trajnim në Lidership

Trajnim në Lidership

Punetoria në Orientim në Karrierë – GIZ

Punetoria në Orientim në Karrierë – GIZ

Vendosja e pengesave në trotuar

Vendosja e pengesave në trotuar

Luftimi kundër sëmundjes së kancerit të gjirit

Luftimi kundër sëmundjes së kancerit të gjirit

Vizitë Shkëmbimore – Mali i zi

Vizitë Shkëmbimore – Mali i zi

Trajnim CV & Leter Motivuese

Trajnim CV & Leter Motivuese

Grupi i Avokimit

Grupi i Avokimit

Krosi Vjeshtorë

Krosi Vjeshtorë

Takim me vullnetarë

Takim me vullnetarë

Vizitë shkëmbimore në Tiranë

Vizitë shkëmbimore në Tiranë

Rregullimi i trafikut

Rregullimi i trafikut

Trajnim në CV & Leter motivuese

Trajnim në CV & Leter motivuese

Debati për Transparencë dhe Llogaridhënie

Debati për Transparencë dhe Llogaridhënie

Punëtoria – Shëngjin

Punëtoria – Shëngjin

Aktivitete Verore

Aktivitete Verore

Programi Veror – Gusht  “EU SIMRAES II”

Programi Veror – Gusht “EU SIMRAES II”

Gara në shtrydhjen e rrushit

Gara në shtrydhjen e rrushit

Gara e vjeljes së rrushit

Gara e vjeljes së rrushit

Takim me vullnetarët / Aktivitetet e SHL-Kosova

Takim me vullnetarët / Aktivitetet e SHL-Kosova

Të drejtat e grave në komunen e Rahovecit

Të drejtat e grave në komunen e Rahovecit

Dita ndërkombëtare e shoqërisë

Dita ndërkombëtare e shoqërisë

Kamp – Valbonë

Kamp – Valbonë

Dita me bicikleta

Dita me bicikleta

Programi Veror “EU SIMRAES II”

Programi Veror “EU SIMRAES II”

Dëgjim Publik

Dëgjim Publik

Trajnimi dy ditorë për Sipërmarrje

Trajnimi dy ditorë për Sipërmarrje

Certifikimi i kursisteve ne kurset profesionale 3 mujore

Certifikimi i kursisteve ne kurset profesionale 3 mujore

Aktivitet sportiv

Aktivitet sportiv

Vikendi Sportiv

Vikendi Sportiv

Ushtrim fushorë nga vullnetaret e SHL-Kosovës

Ushtrim fushorë nga vullnetaret e SHL-Kosovës

Certifikimi i kursistëve të gjuhes Gjermane dhe Angleze

Certifikimi i kursistëve të gjuhes Gjermane dhe Angleze

Planifikimi i strategjisë për Rrjetin e Qendrave Rinore të Kosovës

Planifikimi i strategjisë për Rrjetin e Qendrave Rinore të Kosovës

Vizitë shkëmbimore në Tiranë – Shkolla Harry Fultz

Vizitë shkëmbimore në Tiranë – Shkolla Harry Fultz

Zgjedhjet e këshillit te nxënësve në komunën e Rahovecit

Zgjedhjet e këshillit te nxënësve në komunën e Rahovecit

Politikat e punësimit

Politikat e punësimit

Vikendi Sportiv

Vikendi Sportiv

Trajnim në Lidership

Trajnim në Lidership

Këshilli i të rinjve Kosovar, takim me vullnetaret e SHL-Kosova

Këshilli i të rinjve Kosovar, takim me vullnetaret e SHL-Kosova

Panairi rajonal i firmave Ushqimore!

Panairi rajonal i firmave Ushqimore!

Dita nderkombtare e librit

Dita nderkombtare e librit

10 vjetori i OJQ-së SHL-Kosova

10 vjetori i OJQ-së SHL-Kosova

Trajnim një ditor për krijimin e biznesit

Trajnim një ditor për krijimin e biznesit

Debat për orientim në karierë/studime

Debat për orientim në karierë/studime

Partneriteti rinor i Këshillit të Evropës

Partneriteti rinor i Këshillit të Evropës

Kurset profesionale

Kurset profesionale

Vikendi Sportiv!!

Vikendi Sportiv!!

Praktikë një ditore!

Praktikë një ditore!

Takim i Kuvendit të Qendrave Rinore të Kosovës 

Takim i Kuvendit të Qendrave Rinore të Kosovës 

8 Marsi – Dita e Gruas

8 Marsi – Dita e Gruas

Arkiva shtetrore

Arkiva shtetrore

Vikendi Sportiv

Vikendi Sportiv

Greva: ” Sukses apo Dështim”

Greva: ” Sukses apo Dështim”

Vikendi Sportiv

Vikendi Sportiv

Ceremonia Permbyllese e vitit 2018

Ceremonia Permbyllese e vitit 2018

Java Sportive – Dita 5 – Volejboll

Java Sportive – Dita 5 – Volejboll

Java Sportive – Dita 4 – Ligjeratë në Hendboll

Java Sportive – Dita 4 – Ligjeratë në Hendboll

Java Sportive – Dita 3 – Futboll me Institucionet e komunes se Rahovecit

Java Sportive – Dita 3 – Futboll me Institucionet e komunes se Rahovecit

Java Sportive – Dita 2 Basketboll

Java Sportive – Dita 2 Basketboll

Java Sportive – Dita 1 Futboll

Java Sportive – Dita 1 Futboll

Vikendi Sportiv

Vikendi Sportiv

Dita e Gatimit me femijet me nevoja te veqanta

Dita e Gatimit me femijet me nevoja te veqanta

Donacion – Vetura Kombi për Komunën e Rahovecit

Donacion – Vetura Kombi për Komunën e Rahovecit

Vikendi Sportiv

Vikendi Sportiv

SALTO SEE – Seminar për edukimin e të rinjve

SALTO SEE – Seminar për edukimin e të rinjve

Session Informues nga ”Inovation Lab”

Session Informues nga ”Inovation Lab”

Trajnim Lidership

Trajnim Lidership

Përparsitë dhe Mangësite e Komunës së Rahovecit në shenja të Komunikacionit

Përparsitë dhe Mangësite e Komunës së Rahovecit në shenja të Komunikacionit

Komunikacioni dhe Qytetarët

Komunikacioni dhe Qytetarët

Aktivitet Sportiv

Aktivitet Sportiv

Krosi Vjeshtorë 2018

Krosi Vjeshtorë 2018

Përdorimi i Platformes Online ”Raportimi i parregullësive në Komunë”

Përdorimi i Platformes Online ”Raportimi i parregullësive në Komunë”

Trajnim në Lidership

Trajnim në Lidership

Mbledhje me kshillin e nxënësve

Mbledhje me kshillin e nxënësve

Kampi multietnik OSCE

Kampi multietnik OSCE

Vizita në Parlament

Dialogu mbi pjesmarrjen politike te te rinjeve ne Ballkanin Perendimor

Dialogu mbi pjesmarrjen politike te te rinjeve ne Ballkanin Perendimor

Festivali i Poezisë

Festivali i Poezisë

Agrofesta

Agrofesta

Shperndarja e pakove dhe çantave shkollore

Shperndarja e pakove dhe çantave shkollore

Gara në Vjeljen e rrushit

Gara në Vjeljen e rrushit

Gara e shtrydhjes së rrushit Hardhfest

Gara e shtrydhjes së rrushit Hardhfest

Aktivitet mjedisor – Hardhfest

Aktivitet mjedisor – Hardhfest

Aktivitet mjedisor Hardhfest

Aktivitet mjedisor Hardhfest

Kampi ne Fier

Kampi ne Fier

Parandalimi i Ekstremizmit te dhunshem – pjesa 2

Parandalimi i Ekstremizmit te dhunshem – pjesa 2

RYCO

RYCO

Parandalimi i Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Radikalizmit që Shpie në Terrorizëm

Parandalimi i Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Radikalizmit që Shpie në Terrorizëm

Dita e Rinise

Dita e Rinise

Kursi i Gazetarisë

Kursi i Gazetarisë

Sesion Informues -Mundësi për Bursa

Sesion Informues -Mundësi për Bursa

Puna Rinore në Shoqëri

Puna Rinore në Shoqëri

Kampingu (Punetoria 3 ditore) 11-13 Korik 2018/ Ishulli i Kunës-Shëngjin

Kampingu (Punetoria 3 ditore) 11-13 Korik 2018/ Ishulli i Kunës-Shëngjin

Fëmijët me nevoja të veqanta

Fëmijët me nevoja të veqanta

Krosi Verorë 2018

Krosi Verorë 2018

Parku i Aventurave – Pejë

Parku i Aventurave – Pejë

Sesion Informues ”të drejtat e pacientëve”

Sesion Informues ”të drejtat e pacientëve”

Debat publik me Bizneset e Komunës së Rahovecit

Debat publik me Bizneset e Komunës së Rahovecit

Panairi i 20-të i Librit Prishtinë

Panairi i 20-të i Librit Prishtinë

Mbledhje me kryetarët e dy shkollave të mesme të Rahovecit

Mbledhje me kryetarët e dy shkollave të mesme të Rahovecit

Dita e Fëmijëve

Dita e Fëmijëve

Trajnim në Lidership

Trajnim në Lidership

Vizita nga Gizi

Vizita nga Gizi

Garë në Futboll

Garë në Futboll

Të rinjtë nga ” SHL-Kosova ” dhe ” Up with people ”

Të rinjtë nga ” SHL-Kosova ” dhe ” Up with people ”

Formimi i rrjetit te OJQ-ve në Rahovec

Formimi i rrjetit te OJQ-ve në Rahovec

Zgjedhja e këshillit të shkollave në nivel Lokal

Zgjedhja e këshillit të shkollave në nivel Lokal

Debat me Drejtoret e shkollave të Komunës së Rahovecit

Debat me Drejtoret e shkollave të Komunës së Rahovecit

9 Maji Dita e Evropës

9 Maji Dita e Evropës

Dita e 3-të e Pastrimit

Dita e 3-të e Pastrimit

Panairi i Punës

Panairi i Punës

Vizitë në Ambasadën Finlandeze

Vizitë në Ambasadën Finlandeze

Dita e dytë e Pastrimit

Dita e parë e pastrimit

Dita e parë e pastrimit

Panairi i Punës – Prizren

Panairi i Punës – Prizren

Donacion AUTOMJETI për – ‘’HAREJA sh.p.g’’

Donacion AUTOMJETI për – ‘’HAREJA sh.p.g’’

Dita Botërore e Librit

Dita Botërore e Librit

Hiking / Vizitë Maja e Shkodranit

Hiking / Vizitë Maja e Shkodranit

Dita e Tokës

Dita e Tokës

Praktikë në ABI / Prizren

Praktikë në ABI / Prizren

Ligjeratë një ditore në Universitetin AUK, në Prishtinë

Ligjeratë një ditore në Universitetin AUK, në Prishtinë

Qendra për Aftësime Profesionale në Prizren/Kursistët

Qendra për Aftësime Profesionale në Prizren/Kursistët

Kuizi i Diturise ne lendet Shkencore

Kuizi i Diturise ne lendet Shkencore

Donacioni i librave të Biblotekës së SHL-K-së

Donacioni i librave të Biblotekës së SHL-K-së

Praktikë në Kompani farmaceutike

Praktikë në Kompani farmaceutike

Dita Botërore e Ujit

Dita Botërore e Ujit

Konferenca e Orientimit në Karierë

Konferenca e Orientimit në Karierë

Rrjeti i OJQ-ve

Rrjeti i OJQ-ve

SmoKILLS

SmoKILLS

Kuizi i Diturise – Shkollat Fillore

Kuizi i Diturise – Shkollat Fillore

Vizite në Gjykaten themelore Gjakove

Vizite në Gjykaten themelore Gjakove

Vizite në Policinë e shtetit – Dega Rahovec

Vizite në Policinë e shtetit – Dega Rahovec

Lidership

Lidership

Dita e Vullnetarizmit

Dita e Vullnetarizmit

FUTBOLLI, nuk është vetëm për Meshkuj :)

FUTBOLLI, nuk është vetëm për Meshkuj 🙂

Delikuenca në të mitur

Delikuenca në të mitur

Punetori / Fushatë vetëdijësuese

Punetori / Fushatë vetëdijësuese

Praktikë në Gjykatën Themelore të Prizrenit!

Praktikë në Gjykatën Themelore të Prizrenit!

SHL-Kosova ne Parlamentin Evropian

SHL-Kosova ne Parlamentin Evropian

Ligjerate Psikologjike

Ligjerate Psikologjike

Ligjeratë për monitorimin e asamblesë komunale

Ligjeratë për monitorimin e asamblesë komunale

Pjesë e Shkëmbimit Rinor Kukës – Marsejë – Berlin

Pjesë e Shkëmbimit Rinor Kukës – Marsejë – Berlin

Trajnimi ne Lidership

Trajnimi ne Lidership

Trajnim për Avokim

Trajnim për Avokim

Panairi i Vullnetarizmit Prishtine

Panairi i Vullnetarizmit Prishtine

Prezantim nga AAC per mundsite e fitimit te bursave

Prezantim nga AAC per mundsite e fitimit te bursave

Vizite ne fabriken e perpunimit te perimeve ne Krushe

Vizite ne fabriken e perpunimit te perimeve ne Krushe

Kurse te gjuhes Gjermane dhe Angleze

Kurse te gjuhes Gjermane dhe Angleze

Bashkbisëdim me kandidat për kryetar të Komunës nga radhët e LDK-së

Bashkbisëdim me kandidat për kryetar të Komunës nga radhët e LDK-së

Bashkëbisedim me kandidatin për kryetar të komunës nga radhet e LVV-së

Bashkëbisedim me kandidatin për kryetar të komunës nga radhet e LVV-së

Debat me të rinj me temën “Nevojat e të rinjve në Rahovec”.

Debat me të rinj me temën “Nevojat e të rinjve në Rahovec”.

Bashkëbisedim me kandidatin për kryetar të komunës nga radhët e AAK-së

Bashkëbisedim me kandidatin për kryetar të komunës nga radhët e AAK-së

Bashkëbisedim me kandidatin për kryetar të Komunës nga radhët e PDK-së

Bashkëbisedim me kandidatin për kryetar të Komunës nga radhët e PDK-së

Ngasja e Bicikletave

Ngasja e Bicikletave

Mbrojtja e fëmijëve nga neglizhimi i institucioneve arsimore.

Mbrojtja e fëmijëve nga neglizhimi i institucioneve arsimore.

Shperndarja e pakove shkollore

Shperndarja e pakove shkollore

HARDHFEST- Dita 1,2,3,4

HARDHFEST- Dita 1,2,3,4

Dita e Rinise

Dita e Rinise

Debat – sipas Parlamentit Britanez

Debat – sipas Parlamentit Britanez

Kampingu në Bogë

Kampingu në Bogë

Kampingu në Fier

Kampingu në Fier

Kampingu Valbone (Shqiperi)

Kampingu Valbone (Shqiperi)

Debati 5 ditor, sipas British Parlamentary Format

Debati 5 ditor, sipas British Parlamentary Format

Të drejtat e mia

Të drejtat e mia

Qendra Rinore SHL-K, prezantoi raportin e hulumtimin të tregut të punës në Komunën e Rahovecit!

Qendra Rinore SHL-K, prezantoi raportin e hulumtimin të tregut të punës në Komunën e Rahovecit!

Personat me nevoja të veqanta

Personat me nevoja të veqanta

LE TË BËJMË DIQKA TË MADHE SË BASHKU

Na kontaktoni dhe dërgoni disa informata bazë për më shumë..

STUDENTS HELPING LIFE

Rr. Gezim Hamza Nr.96, 21000 Rahovec
info@shl-kosova.org | +381 29 276035